Jesper Amstrup - bugtaling - trylleri

Målrettet underholdning

Skræddersyet bugtaling
med hovedpersonen som dukke

Se dagens hovedperson komme i centrum i en hylende sjov bugtalerforestilling, hvor hovedpersonen er i centrum og fortæller om sig selv og de bedrifter han eller hun har begået.

 

Jesper Amstrup - bugtaling - trylleri

 

Hovedpersonen får en maske på og fungerer som bugtalerdukken og har ingen indflydelse på ordene der kommer ud af munden. Det giver anledning til mange sjove situationer, når fødselaren fortæller om sine seneste dumheder og triumfer.

Inden showet modtager Jesper nogle stikord/små historier om hovedpersonen/-erne, som vil blive strikket ind i showet.

Med årelang erfaring indenfor dansk underholdning, har Jesper udviklet sans for timing, bid i bemærkningerne og næse for frækhed, hvilket tilsammen giver en sjov personlig oplevelse.

Tag gas på brudeparret
Hvis der skal tages lidt gas på brudeparret, kan Jesper Amstrup lave en kombination at stand-up trylleri og bugtaling. Det er fælles underholdning for hele selskabet, og Jesper Amstrup starter med 15-20 min. trylleri og sjov med deltagelse af flere af gæsterne - både oppe foran og nede fra pladserne.

Jesper Amstrup slutter af med at tage en snak med brudeparret om hvem de er, hvad de laver osv. brudeparret kommer op til Jesper og får hver sin maske på, hvor munden kan bevæge sig. Her taler Jesper og brudeparret sammen ud fra nogle emner og historier som Jesper Amstrup har fået fra arrangøren. Det selvfølgelig Arrangøren der taler for alle tre ;)

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jesper Amstrup - bugtaling - trylleri er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jesper Amstrup - bugtaling - trylleri

For booking af Jesper Amstrup - bugtaling - trylleri ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk