Nanna & Annisette

fra MGP - børneunderholdning

Der er julesne i luften, når Nanna og Annisette fyrer op under deres juleshow med både klassiske julesange som "Jeg så julemanden kysse mor" og energiske pop julesange.

 

Nanna & Annisette

 

Nanna og Annisette's juleshow varer typisk en halv time, men kan tilpasses efter ønske. Der er også mulighed for at pigerne danser med om træet, deler gaver ud.

Nanna og Annisette, som deltog i MGP 2005 med sangen "Venindetanker", har siden MGP optrådt mange gange med deres halv-times sangshow.

De har fået produceret tre sange som indgår i deres show - sange med fuld fart på, som børnene kan lide det i dag.

I forbindelse med deres engagement i Fields som nissepiger i december 2006, udgav og solgte de en single med deres egen sang "Julemandens Hule". Sangen var et stort hit og indgik i deres to daglige shows, som de gav i 15 dage op til jul.

Som noget nyt, tager Nanna og Annisette nu også ud og holder foredrag om deres oplevelser siden MGP.

Udover at synge brænder pigerne også for at spille teater - gerne musicals. De er begge er elever på Eventyrteatret. Og i foråret 2007 var de med i uropførelsen af musicalen "De glemte børn" på Det Danske Teater.

Nanna og Annisette skal være med i musicalen Oliver! som spiller i Tivoli's Koncertsal fra midten af november. Prøverne starter i slutningen af september, og det bliver en fantastisk oplevelse for pigerne, som glæder sig meget.

Indimellem bliver der dog stadig mulighed for at opleve pigerne rundt om landet - til byfester,
i butikcentre og andre børnearrangementer.


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Nanna & Annisette er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Nanna & Annisette

For booking af Nanna & Annisette ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk