Nissepigen Kandis

Børneunderholdning

Nissepigen Kandis - fra TV2´s julekalender 2006 "Alletiders Nisse"

 

Nissepigen Kandis

 

Nissepigen Kandis er uden al tvivl den mest populære nissepige i Danmark. I 2006 kunne man igen opleve hende på skærmen, hvor hun medvirkede i TV2´s julekalender "Alletiders Nisse", hvor hun sammen med Pyrus rejser tilbage i historien for at finde svaret på spørgsmålet "Hvad er en nisse".

Igen i 2006 blev "Alletiders Nisse" alletiders seer-succes, hvilket gør nissepigen Kandis til et eftertragtet trækplaster, når det gælder juleunderholdning i november/december 2007.

Kandis er klar med et forrygende familieshow, hvor hun synger sange fra "Alletiders Nisse" (bl.a. hittet "Glad i Bad"), fortæller eventyr og leger med børnene.

Showet byder på både sang og skuespil, hvilket Kandis alias Christiane Bjørg Nielsen mestrer til fulde. Christiane Bjørg Nielsen er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole og udkom i foråret 2007 med CD´en "Ta´ Mig Væk".

Vil du sikre dig ét af årets mest sikre jule-trækplastre, så vær hurtig for en dato.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Nissepigen Kandis er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Nissepigen Kandis

For booking af Nissepigen Kandis ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk