Sine med Venner

Voksenshow

Sine og hendes to dukker er elsket af både børn og voksne over hele landet. Hun tog danskerne med storm, da hun kom i finalen i "Scenen er din". Nu har hun lagt sidste hånd på et voksenshow, som hun glæder sig til at præsenterer for det mere modne publikum.

 

Sine med Venner

 

Frække Rikke er naturligvis med. Men der er også kommet en helt ny figur ind i 'familien' - den herlige skildpadde Waldemar som er 180 år gammel, og som har oplevet lidt af hvert i sit lange liv. Sidst men ikke mindst vil showet også få besøg af en hemmelig gæst.

Bugtaleren Sine Andersen har med stor succes igennem mange år optrådt med sine børneshows sammen med hendes to dukker Frække Rikke og fuglen Gilbert.

Hun startede med at optræde som 4 årig, og allerede som 9 årig begyndte hun at bugtale.

Det har med tiden udviklet sig så meget, at hun nu lever af det. På trods af hendes blot 19 år, har hun allerede flere shows bag sig, og er naturligvis også i gang med en masse nye shows.

Læs mere om Sine her...

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Sine med Venner er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Sine med Venner

For booking af Sine med Venner ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk