Rubens Orkester

danseorkester

Rubens Orkester er nærmest husorkester på indre Nørrebro i København. Og lige som bydelen, er der noget, der forandres og noget, der forbliver i sit gode gamle, vante gænge.

 

Rubens Orkester

 

RUBENS ORKSTER er et "Københavnerorkester" som har taget fat der hvor Sylvester og Svalerne slap. Deres musik og, danske tekster, oser af stenbro og folkelig kolonihave hygge.
Selvom meget af musikken henter inspiration fra den store verden, Sydamerika, Balkan, jazz og country, er der noget umiskendeligt dansk og folkeligt over deres iørefaldene sange og melodier.
Deres seneste cd,"GIV MIG 3 GODE GRUNDE" har vundet stor interesse, og har desuden opnået en toppladsering på dansktoppen i mange uger, med titelnummeret fra albummet.
Også Jørgen de Mylius har rost RUBENS ORKESTER i sin udsendelse "Eldorado" hvor de gentagne gange er blevet spillet, med prædikatet: "dejlig dansk verdensmusik".

Hr. Jacobens tekster er solide og beholder troen på det gode, på sammenholdet, kærligheden, på freden, hyggen i kolonibaghaverne og til grillfesterne i gården. Men der ikke så meget nyt mellem, eller ovenpå linierne. Det er ikke opvarmet suppe fra de to forrige cd`er, men fra samme baggård.

Det gør ikke noget, for så kan man bedre fornemme udviklingen i det musiske på denne nye cd. For hér rykker det virklig.

Hvad Ruben Jacobsen så end får til morgenmad, må det ihvertfald være yderst inspirerende. Og hvis konen Dorte går og triller og kilder ham i ørerne med sin dejlige stemme, så skal der jo ske noget.

Nede i gården står bandet og trykker den af med besøg af Anne 'Multi' Eltard, der bare kan spille alle genre på sin magiske violin. Og det gør hun uafbrudt, især på andet nummer.

Bag hende står Maj El Baz med sin trompet, kastanjetter og giver Nørrebro et løft. Og pludselig sker der ting og sager. Man leger med rytmerne, smider synkoper op luften som jonglørkøller. Saxmanden Martin løber lige på femte sal under en solo, for der er altid god lyd på trapper.

Selve bandet: Pepsoe på trommer, Jørn på bas, Alfred på guitar, og ikke at forglemme Hr. og Fru Jacobsen selv på sang og guitar, kan være yderst tilfredse med denne cd.

Producer og tekniker Teis Frandsen har præsteret et gedigent stykke håndværk i Olufsen Record Studie. Som vanlig herfra ingen stjerner, men fem gode grunde til lave en skive mere.Rubens Orkester.

Giv mig tre gode grunde. Olufsen Records.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Rubens Orkester er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Rubens Orkester

For booking af Rubens Orkester ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk