Dyr-i-Drift

musik for børn

- Tag med på en musikalsk udflugt i naturens rigdom -

Kvartetten "Dyr-i-Drift" har eksisteret siden sommeren 2005, hvor de fire erfarne musikere og skolelærere har skrevet sange og spillet koncerter (se omtaler på hjemmeside) med deres egne og veldrejede naturfaglige sange for børn og barnlige sjæle.

 

Dyr-i-Drift

 

-Teksterne handler om dyr og naturen beklædt i en nutidig og velklingende pop/rock/jazz ramme. D-i-D spiller seriøs melodisk børnemusik i øjenhøjde med barnet, målgruppen er aldersgruppen fra 0 til 10 år. I 2006 indgik orkesteret et samarbejde med det firestjernede og anerkendte naturmuseum Naturama, og udgav i fællesskab ep'en Moskusoksen Mille (lydeksempler på hjemmeside). Derudover har DYT-I-DRIFT indspillet 2 democd'er og blev udtaget til compilationpladen Swingborg 2006. Vi er pladeaktuelle med Dyr i Drift i skoven d. 19 august 07.

Tag med på en yderst behagelig, underholdende og alsidig musikalsk rundrejse, hvor du bl.a. vil kunne møde og lege med sjove, seje eller mærkelige dyr. Af koncepter har vi Dyrene på bondegården, dyrene i fortiden, dyrene på Grønland, dyrene i Afrika, dyrene i skoven eller f.eks dyrene i din ide (vi sender dig en dyreliste og du vælger frit 10 dyr vi skal synge og lege med). Af bare nogle af de spændende dyrekarakterer vi har skrevet sange om kan nævnes: den småfisende moskusokse Mille, den lille men farlige krokodille, den kærlige og særlige kat Elvis, den rejselystne elefant Albert, balladen om dræbersneglen, det cool'e dovendyr m.m.

Et D-i-D show varer ca. 45 minutter, og kan bookes som duo, trio eller aller helst som kvartet. Under et show aktiverer D-I-D publikum gennem fortælling, sang, dans og forskellige lege. D-i-D kan også engageres til workshops, hvor man kan folde, klippe, tegne og spille bræt-spil om deres forunderlige dyr.

"D-i-D" er:

Keyboard: Søren Lomholt (Lærer)
Guitar/Sang: Jonas Hellerstedt (Lærer)
Bas/Sang: Morten Overgaard-Larsen (Lærer)
Trommer/Kor: Kristian Eriksen (Lærerstuderende


Temakoncerter:

 Skovens dyr
 Bondegårdens dyr
 Afrikas dyr
 Grønlands dyr
 Fortidens dyr
 De mærkelige dyr
 De seje dyr
 Julekoncert (grønlands dyr, Søren banjomus, Kender i den om Rudolf)
 Fastelavnskoncert (Fastelavn er mit, dyre-Limbo, dyre boogie-woogie, dyredansestopdans, udvalgte sange fra DiD´s sangskat)

D-I-D kan spille på små steder og op til en lille sal med deres eget pa-anlæg. Det svarer ca. til 0-500 mennesker.

Målgruppe:
 Børn op til ca. 12 år og deres forældre.
 Institutioner: (vuggestue, dagpleje, børnehave, indskolingen fra 0.-4- klasse).

Gimmicks:
 Dyt-i-Drift har hjemmelavede raslere med, til fri afbenyttelse.
 Mini-koreografier: en dyredanse-stopleg, strudsedans, Elvis Presley ben, Willy Vildsvin rytmeskridt, Isbjørnen Ibs bossatog, dansearme med Grizzlybjørnen Jørn, nede med det hele rap-arme.
 Quiz og spids ører i bondegårdsrappen.
 Vokalt: Fælles mundprut i "Moskusoksen Mille", et skrig i "Rotten Ruth", elefantsnabelsvaj og nyn i "Elefanten Albert", få spækhuggeren væk tilråb, uh uh i Hornuglen Hannibal, et La la-ende myreoptog, brøl med Løven lars, hyl med polarulven.
 Bliv guitarskudt af de skøre jægere i Hjorten Jon.
 Til enkelte sange tegner orkestret dyret der skal synges om på scenen.

Workshop:

Spil rotten Ruth spillet, lær at tegne vores dyr, fold og farv en dræbersnegl i oregami, lav en 3-D sabelkat, mammut, elefant, spækhugger, moskusokse m.m, lær en dyredans, leg fangelegene "isbjørnen beskytter sin unge", "kryds krokodillens farlige flod" el. "kryds spækhuggerens hav" og "Hvem er bange for hyænens flok".

Som skolelærere og idéudviklere kan og vil dyridrift gerne assistere med at sammenstykke det ideelle arrangement.


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Dyr-i-Drift er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Dyr-i-Drift

For booking af Dyr-i-Drift ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk