Rockmusik for børn

Et interaktivt rockshow for børn

ROCKMUSIK FOR BØRN - og deres forældre. 55 minutters interaktivt rockshow rettet mod børn fra 3 til 15 år, og lavet så også de voksne gider være med.

 

Rockmusik for børn

 

55 minutters interaktivt rockshow rettet mod børn fra 3 til 15 år, og lavet så også de voksne gider være med.

Vi har haft to prøve-forestillinger; en på THE ROCK for 250 børn og voksne, og dagen efter på Amager Lilleskole - kun for børn, begge med bragende succes.

Omdrejningspunktet er et klassisk rockband, der spiller de "gode gamle" numre.

En lille historie udspiller sig, hvor bassisten Nils ikke gider spille for børn, fordi de alligevel ikke forstår sådan noget. De vil meget hellere se hip hop i fjernsynet, hvor det kun er danserne og sangeren man ser. Det der med at spille sammen i et band, og spille på instrumenter og sådan noget - fatter de ikke en brik af.
Sangeren Thomas er helt vild med at spille for ungerne, og prøver hele tiden at overtale Nils til at være med på den.

Historien udvikler sig - og børnene ledes gennem vigtige elementer i rockmusikken, (at lytte til hinanden og spille sammen, de forskellige instrumenters funktioner og muligheder, hvordan man ser ud på en scene, at ha' det sjovt etc.)

Børnene kommer op på scenen og spiller med på "Smoke On The Water" (Deep Purple). De klapper og tramper med på "We Will Rock You" (Queen). De synger med på "Thunder" (AC/DC), som vi har omdøbt "Strømper". De danser til "Go' Gamle Fru Olsen" (Rock Nalle) osv.

Besætning
Nils Krøyer: Bassist i B. Joe, Azurit, Mike Tramp, Virus7, Zauce, Jamsauce, mfl.

Thomas Carlsen: Sanger i Van Halen Jam, Zeppelin Experience, Carma Cowboys, Rockcircus mfl.

Allan Tchicaia: Trommeslager i Pretty Miads. Tidligere bands: Royal Hunt, Jamsauce, Kingdome Come mfl.

Kasper Damgaard: Guitar i Cornerstone, Zauce, Van Halen Jam, Stakkels Jim

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Rockmusik for børn er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Rockmusik for børn

For booking af Rockmusik for børn ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk