Rockpiraterne

Børneunderholdning

Tre venlige pirater, en talende skibshund og en fræk papegøje tager børnene med på en musikalsk verdensomsejling.
Med vind i sejlene, krudt i kanonen og rom i tønden drager Kaptajn Sorte Fjæs, Styrmand Anker og Pirat-Bjarne ud på nye eventyr på de syv verdenshave.

 

Rockpiraterne

 

På den ny cd "Vi er pirater, indianere og cowboydere", udgivet på Monkey Music september 2007 slipper Rockpiraterne humor, fantasi, vildskab og poesi løs, så man bliver revet med.

Rockpiraterne live er en effektfuld blanding af humor, lys, røg og gyngende musik.

Det er en speciel oplevelse, når Rockpiraterne får det unge publikum til at forsvinde ind i piraternes verden for en stund.
På sørejsen præsenteres børnene for forskellige musikalske stilarter - fra rock, pop og ballader til mellemøstlige toner og country.

Musikken er original og levende.
Rockpiraterne er en smule farlige men først og fremmest venlige. De tre pirater er meget forskellige, og selvom de ikke altid er lige heldige, har de lært at de kun kan løse problemerne, hvis de hjælpes ad.

Rockpiraterne bygger på en række pædagogiske og menneskelige værdier, som ikke skæres ud i pap, men gøres levende gennem underholdning, humor og musik. Rockpiraterne henvender sig til børn og unge, men er for hele familien.

Musik og skibsscene kan tilpasses både små, intime lokaler og store festivalscener.

Rockpiraterne har bl.a. spillet på Skanderborg Festival, Vig Festival, Jelling Festival, Tunø Festivalen, Hede Rytmer i Silkeborg, Parkunderholdningen i Århus, Esbjerg Byparks Sommerunderholdning, på teatre og biblioteker, i børnehaver på skoler og mange andre steder.

Kaptajn Sorte Fjæs: Claus Lykke
Vokal, trommer, percussion og guitar.
Har over 25 års erfaring som musiker, komponist og tekstforfatter. I det daglige arbejder Claus udover med musikken, halvtid som pædagog på et fritidshjem med børn og musik.

Styrmand Anker: Mads Errboe
Guitar, mundharmonika og vokal.Mads har været musiker, tekstforfatter og komponist i snart 30 år og er med sine mange rejser over det meste af verden orkesterets globetrotter.

Pirat-Bjarne: Jesper Hjarne
Bas, keyboards, percussion, vokal og underlige lyde.
Jesper har 25 år på bagen som musiker, lydtekniker og komponist og er i det civile liv IT-supporter på Jydsk Musikkonservatorium.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Rockpiraterne er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Rockpiraterne

For booking af Rockpiraterne ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk