Mavedanser Hannah

underholdning, mavedans, show, sjov

Book den smukke og talentfulde orientalske danser, som ved DM i mavedans har vundet rejser til både Ægypten og Tyrkiet. Hannah tilbyder et yderst professionelt show, med både mystik, tildækket i slør og til bløde melodier, samt energisk til kraftfulde rytmer og ikke mindst med et strejf af humor.

 

Mavedanser Hannah

 

Hannah har god fornemmelse for hvad der er bedst underholdning for det enkelte selskab, hvilket kommer af mange års erfaring med at optræde til alle slags fester.

Hun har blandt andet danset på Nimb i Tivoli, Hotel Scandic, på museer, asylcentre, kvindekrisecentre, Red Barnet, medborgerhuse, den kongelige porcelænsfabrik, julefrokoster, konfirmationer, polterabends, hennafester, bryllupper, sølvbryllupper, guldbryllupper, biblioteker, runde fødselsdage, teaterstykker, børnehaver, jubilæer, temafester, 1001 nat arrangementer, børnefødselsdage, ældrecentre, kommuner, tv-programmer, film, cafeer, resuauranter, vandpibebarer, rejsemesser, ungdomsklubber, gymnasier, bryllupsmesser, festivaller osv. Ligeledes har hun optrådt i Tyrkiet, Sverige, Ægypten, Israel og Indien.

Hannah danser fantastisk og har tilhørende charme, og hun er blevet rost af blandt andre Casper Christensen, Lars H.U.G., Master Fatman, Erann Drori, Kaya Brüel, Outlandish og Axl Rose. Desuden er Hannah medskribent på en bog om mavedans, udgivet i 2009.

Man kan både booke et show eller et show kombineret med undervisning. Prisen afhænger af beliggenhed samt hvilke ønsker I måtte have.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mavedanser Hannah er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Mavedanser Hannah

For booking af Mavedanser Hannah ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk