Vi starter i det små

musikomisk showgruppe

Vi starter i det små er en musikomisk showgruppe, der opfører shows i hele landet. Gruppen tager også ud som indslag til fester og underholder med sang, spas og sketches.

Vi starter i det små består af Kasper Nielsen, Johannes V. Melchiorsen, Christian Bøtker og Jacob Madsen. Jacob er uddannet skuespiller fra Århus Teaterskole, Kasper er ved siden af komikerkarrieren performance-design studerende, Johannes er lærer og Christian er uddannet pianist og sanger på de rytmiske musikkonservatorier i henholdsvis Århus og København.

 

Vi starter i det små

 

Profiler
Johannes Vestergaard Melchiorsen: Uddannet lærer. Foruden arbejdet med Vi starter i det små er Johannes med i improvisationsgruppen Rub og stub og har desuden arbejdet med revyer som både skuespiller, instruktør og tekstforfatter.

Kasper Nielsen: Studerer performance design. Kasper har medvirket i efterårets satireserie Flemmings helte på DR1. Han er desuden aktiv i det Københavnske impovisationsmiljø heriblandt De klaustrofobiske kosmonauter.

Christian Bøtker: Uddannet pianist fra Konsevatorierne i Århus og København. Christian arbejder til daglig som musiker og har bl.a spillet og turneret med Teatret Møllen i Haderslev og turnet med bandet Nordstrøm. Senest har Christian spillet i Crazy Christmas Cabaret i Tivolis Glassal vinter 2007.

Jacob Madsen Kvols: Uddannet skuespiller fra skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 2007, og har siden været fastansat på Århus Teater. Her har Jacob netop medvirket i Idioten og skal til foråret arbejde på forestillingen Beach Boys. I efteråret har Jacob været aktuel i DR1s nye satireserie Frank Molinos forunderlige fortællinger.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Vi starter i det små er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Vi starter i det små

For booking af Vi starter i det små ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk