Bob Ricketts

Kirkekoncert

Saxofonisten og TV kapelmesteren Bob Ricketts ånder liv i saxofonen og fortolker sit yndlings repertoire blandt egne kompositioner, danske og amerikanske salmer, gospel hymns, den danske sangskat og populære sange med en spirituel betydning.

 

Bob Ricketts

 

Koncerten kan opleves med forskellige besætningsstørrelser, så flest mulige kirker har muligheden for at være med. Hør Bob spille med duo, trio eller kvartet - med eller uden gæstvokalist. Og som altid, sammen med top musikere og nogle af de bedste sangere som landet har at byde på. Bob udtaler: "For en del år siden spillede jeg mange kirkekoncerter rundt omkring i landet. Mine arbejdsopgaver har sidenhen bragt mig over i TV verden, men jeg kan igen mærke det kribler i mig at komme ude og opleve den specielle stemning det er at spille i de danske kirker."

Som noget særligt vil det også være muligt at opleve Bob spille duo med en af de mest velrenommerede musikere i verden, pianisten og sangeren Delmar Brown. Delmar Brown har en fortid som orkestermedlem hos stjerner som Sting, Peter Gabriel, Miles Davis, Gil Evans og mange, mange flere. Delmar har sine oprindelige musikalske rødder i det sorte amerikanske kirke- og gospel repertoire, og har en sangstemme som når helt ind til sjælen. Bob og Delmar har kendt hinanden igennem en del år, har arbejdet sammen i pladestudiet, og begynder nu for første gang at spille sammen offentligt.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Bob Ricketts er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Bob Ricketts

For booking af Bob Ricketts ring til nkbooking - tlf. 7020 3648




NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk