A Banda

Brasiliansk musik og dans - samba - karneval

A Banda betyder Bandet på portugisisk. A Banda er en karnevalsgruppe med rødder i det københavnske sambamiljø, og i 25 år har A Banda optrådt med shows overalt i Danmark, Sverige, Tyskland og Brasilien (inklusive Olinda, Salvador, Recife, Fortaleza, Rio de Janeiro og utallige småbyer).

 

A Banda

 

A Banda - Flot og festlig brasiliansk musik og dans

Orkesteret, der består af både blæsere, perkussionister og en danser-gruppe, leverer medrivende, festlige og farverige shows i høj kvalitet. A Bandas20-30 mand store orkester optræder med populær brasiliansk musik fra mange regioner i landet, hvoraf nogle numre også vil være kendt i Danmark. Deres repertoire omfatter bl.a. den festlige, farverige og elegante samba fra metropolen Rio de Janeiro i syd, den energiske samba-reaggae og den yndefulde og graciøse baiao fra kokoslandet Bahia, den muntre, klovneagtige frevo og den indadvendte og udtryksfulde maracatu fra Nordøstbrasiliens tørre sletter.

A Banda optræder altid til det københavnske karneval i Pinsen, og derudover ved byfester, private fester, firmafester, jubilæer, festivals, sportsbegivenheder, i børnehaver ved skolearrangementer og særlige events.

A Banda kan skræddersy et show til enhver lejlighed ud fra særlige ønsker, og kan desuden tilbyde særlige aktiviteter som f.eks. et kombineret show, hvor gruppeni spiller for jer, og hvor arrangementets deltagere derefter selv får lov til at prøve kræfter med både dans og rytmeinstrumenter.

Det hele slutter med en lille opvisning.

Vedr. booking af A Banda ring tlf. 7020 3648

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på A Banda er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på A Banda

For booking af A Banda ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk