Kaya Brüel

Jule-, Jazztrio- eller intim duo koncert

Kaya Brüel debuterede som 19 årig i 1991 med nyfortolkninger af gamle 60'sange og det blev med James Taylors smukke sang "Shower the people" at hun for alvor brød igennem. Kayas debut solgte i over 80.000 eksemplarer.

 

Kaya Brüel

 

Siden da er det blevet til en række solo albums, og i 2006 udgav Kaya "jeg fandt en sang på vejen", børnesange skrevet af hendes Oldefar Axel Brüel til Halfdan Rasmussens herlige rim. 2008 forventes "Med Dannebrog på næsen" at udkomme, som indeholder de resterende sange fra Oldefars sangskat.

Udover musikken er Kaya Brüel også blevet kendt for sit skuespil, både på film og teater. Hun har medvirket i filmen "Veninder", "Familien Gregersen" og i "Drengen der fik en lillesøster med vinger"., udover at være på lærredet har Kaya lagt stemme til et utal af tegnefilm. På scenen er det blevet til forestillinger som bla "Hair", "Laser og Pjalter" den store verdens succes "Woyzeck". Sidst i operaen som Ingeborg Skjern i musical versionen af "Matador".

I Maj 2008 udkommer Kaya Brüels første Jazz album "The Love List", som udelukkende rummer kærligheds sange. En række egne kompositioner, samt nogle klassiske Jazz standarts, deriblandt "My funny valentine" og "You go to my Head".

Kaya giver en dejlig lyttekoncert med et repertoire fra hele hendes karriere. Med musikken i den ene hånd og skuespillet i den anden har Kaya en god evne til at indleve sig i sine fortolkninger og levere en altid stemningsfuld og hjerte gribende koncert med overvægt på ballader og stille sange.

Der er mulighed for at tilrettelægge koncert og repertoire efter behov. Om det være en Julekoncert, Jazztrio koncert eller en intim duo koncert med sin faste guitarist Ole Kibsgaard, er det en oplevelse som går lige i hjertet!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kaya Brüel er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Kaya Brüel

For booking af Kaya Brüel ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk