Jønner (Lars Jønner Alving)

Børneunderholdning

Den muntre børnetroubardur JØNNER - har netop udgivet hans 8. børne CD : "Prinsessen der bandede". Det er de sjove og særdeles underholdende historierne og sange herfra Jønner underholder med i hans nye show for børn: "Musikals-Fortælle-Show".

 

Jønner (Lars Jønner Alving)

 

Prinsessen der bandede
Børnene kan blandt andet hører Jønner fortæller historien om en prinsesse, som har et meget grimt sprog. Hendes far (kongen) prøver både med en talepædagog, statsministeren og en psykolog , men lige meget hjælper det. Men en dag kommer "manden med det røde hår" og så sker der noget.

Derudover vil Jønner fortælle den muntre historien om en dreng, som er utrolig klodset, men som dog en dag ender med at blive en stor klovn i Cirkus Cirka. Endelig vil Jønner fortælle en historie om et hus med mange børn og dyr, som er ved at dø af sult, men Hr. Helgoland har en plan.

Jønner har selv skrevet historierne samt tekst og musik til sange og der er fuld fart over feltet når han fortæller og synger.
Jønner vil forsat, nu på 14 år, optræde med hans bevægelige børnesange, men fremover kan han altså også opleves som historie fortæller.


Musik Show 0 - 3 år : "Potte Pop"

I Jønners nye musikshow for børn 0-3 år, som han kalder for "POTTE POP", giver han den en på lydpotten med mange af de gamle kendte børnesange. Jønner optræder med sange som : Hjulene på bussen, Se den lille kattekilling, Lille Peter Edderkop, Mariehønen Evigglad, Se min kjole, Jeg gik mig over sø og land, Skorstensfejeren gik en tur , Tommelfinger, tommelfinger hvor er du?

Jønner synger naturligvis også nogle af hans egne sange og derfor får børnene også mulighed for at hoppe og snurre rundt, plukke æbler, sige som en ko, en bi, en fugl, en prut, en bil, en hund, en kat samt smile med deres mund, danse som en myg, hoppe som en frø, trampe som bjørn, danser som en myg, trykke på deres næse samt tage maven frem og tilbage igen.
Jønner er efter mere end 11 år på scenen forsat et frisk og seriøst
bud på en munter og professionel børneunderholder.
Jønners Musikshow for de yngste swinger og går lige i potten på børn og barnlige sjæle.


Jønner forventer i øvrigt at indspille en POTTE POP CD.
(Forventet udgivelse 2008)


MusikShow Børn 3 - 9 år Jønners Bedste Børne Sang Show


I Jønners Bedste Børne Sang Show leverer han et overflødighedshorn med mange af hans muntre børnesange. Den glade børnetrubadurer har netop udgivet en CD med hans bedste sange og det er naturligvis primært sangene herfra man kan høre i Jønners nye musikshow for børn 3-9 år.

Jønners mest kendte børnesange er : Ælle Bælle sangen, Gæt Gætterier, Po-li-en, Po-li-to, po-li-tre, Tissesangen, Min mund er mit bedste instrument , Hvad skal vi nu lege ?, Alle børn rejs jer op, Min tante bor i Ekkoland, Jeg kan hoppe som en frø samt Hvor hutten er sutten ?.

I Jønners Bedste Børne Show inddrager han børnene hvor de for eksempel skal gætte dyre navne, hoppe og snurre rundt, plukke æbler, klappe en "politi - rytme", sige som en ko, en bi, en fugl, en prut, en bil, en hund, en kat samt smile med deres mund, danse som en myg, hoppe som en frø, trampe som bjørn, danser som en myg, trykke på deres næse og tromme med deres hænder, sige goddag til deres numse, snøfte med næsen, tage maven frem og tilbage igen, flyver som en fugl, kysser sin tante i Ekkoland, holder på sig på numsen imens man danser rundt

Endelig laver Jønner byens`s Bedste Børne Band , hvor børnene spiller på festlige rytmeinstrumenter sammen med Jønner.

Jønner er efter mere end 11 år på scenen forsat en frisk, seriøs og en meget meget anerkendt børnetroubadour.
Jønners sange holder og de går lige i kroppen på børn og barnlige sjæle

Kirkekoncerter

I 2007 debuterede Jønner med at optræde med hans børnesange i den Danske Folkekirke
Jønner giver nu både selvstændige Kirkekoncerter for børn, hvor han optræder med hans egne sange samt kirkekoncerter hvor han indgår i et tæt samarbejde med præsten og organisten om at laver en fælles kirkekoncert.

Uanset hvilken form så er der børnerock i synagogen når Jønner optræder i kirken.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jønner (Lars Jønner Alving) er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jønner (Lars Jønner Alving)

For booking af Jønner (Lars Jønner Alving) ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk