Klovnen Julius

Børneunderholdning

Klovnen Julius
Klovnen Julius er nok det som man kalder "Lidt af et fjollehoved" som det hele går galt for, så de velstemte og grinende børn ikke kan lade være med at hjælpe Julius.

 

Klovnen Julius

 

Klovnen Julius
Forestillingen "Alle Tiders Sjow" er en forestilling, hvor Julius på hans helt egen unikke måde præsenterer et unikum af smukke klassiske traditionelle cirkusnumre i en nutidig indpakning.
Artisten er med humoren i højsædet uden tvivl storforbrugere af publikum, som han gerne inddrager så meget som muligt i Festlighederne.
Forestillingen er solid underholdning, med masser af klovneri, jonglering, lidt dyr og trylleri.
Klovnen Julius, har underholdt og fascineret i Svensk, Polsk, Fransk, og Dansk TV. Samt på festivaler i Grønland, Ungarn, Holland, Sverige, Frankrig, Tyskland, Finland, Polen, England og Nordals.
Cirkus Julius er ofte midtpunkt i butikscentre, til byfester, til musikfestival, firmaarrangementer, børnefester, jubilæum og meget meget mere.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Klovnen Julius er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Klovnen Julius

For booking af Klovnen Julius ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk