Eventyrfortælleren Madam Grøn

Hjertepuls, grokraft & Vildenskov

Eventyr rummer en fælles menneskelige erfaring, med et billedsprog som forstås på tværs af sociale og kulturelle skel. Og således skaber eventyret grundlag for relationer, sammenhænge, fælles forståelse..- og et lille strejf af magi!

 

Eventyrfortælleren Madam Grøn

 

Hvorfor skal vi lytte til eventyrlige, oldnordiske historier?
I hverdagens stress og jag, kan man godt have brug for at høre græsset gro og synke lidt ned. Og mon ikke mange af os, bare engang imellem, ønsker at sætte staven i jorden og udtale de magiske ord: " Lad der blive RO!" - og alle stopper op og lytter. Virkelig lytter.

Tidssvarende oplevelser i eventyrlig indpakning
Med dybe rødder i den nordiske muld trommer Skovkvinden Madam Grøn os sammen til eventyr under træernes krone eller i kredsen ved bålet. Fra bøgen bliver grøn til det sene løvfald planter Skovens Frue oplevelser mellem ørerne der spreder sig til øjnene og den åbne mund. Hun fortæller om det vi ikke kan se med det blotte øje; om de som bevæger sig sagte i skovens skygge, danser i tåge og mosekonens bryg, - fra den allerstørste trold, til den mindste lille gyldne fugl. Og ser du,- derfra stammer hendes historier .

Praktisk omkring tid til nærvær og eventyr
Til festlige lejligheder fortæller, forundrer & fornøjer Madam Grøn småfolk, godtfolk og barnlige sjæle 45-60 minutter eller efter aftale. Besøgstiden ved større arrangementer varer 1 time - 3 timer. Prisen er afhængig arrangementets karakter, deltagerantal og kørsel. Madam Grøn kan ligeledes indgå som en del af en større tilrettelagt event, marked & messe med grøn profil.

Fortællerens rødder og referencer
Abelone Bregninge har baggrund som skuespiller og historiefortæller. Mange virksomheder og organisationer har haft glæde af et utraditionelt samarbejde med fokus på formidling af meningsfulde budskaber og værdier, internt i virksomheden såvel som i ekstern markedsføring, eksempelvis for detailhandelen og på messer.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Eventyrfortælleren Madam Grøn er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Eventyrfortælleren Madam Grøn

For booking af Eventyrfortælleren Madam Grøn ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk