Asmus Brandt

Stand-up, standup, komiker

Asmus er en dansk udgave af en gangsta stand-upper. Med munden skruet godt, men skævt på, de verbale giftpile klar til affyring - og et hoved, der kan vende og dreje hvad som helst i en sjov retning, er han godt på vej til at blive det næste store navn.

 

Asmus Brandt

 

Hans placering ved DM i stand-up og indsats på Comedy Fight Club har vist en alsidig ung mand, der kan blive kastet ind på en scene og tage den derfra. Det kan føre i alle retninger. Og med Asmus er det altid sort, flabet og hamrende morsomt.

Du kender ham fra: Nummer 2 ved DM i stand-up 2003 og showet "Comedy Fight Club" på TV2 ZULU

Skarpe punchlines
Asmus Brandt er et stort talent på den danske stand-up scene. Hans med vilje meget underspillede stil river selv den mest hårdnakkede publikummer med i et virvar af små skarpe punchlines, og aparte opbyggede jokes.

En øjenåbner
Kan du ikke se hvad din kæreste gør der irriterer dig, skal Asmus nok få dine øjne op. Hans show er dog ikke kun baseret på irritationsmomenter, men også hans eget forkvaklede livssyn.. Mange andre ting bliver der ligeledes taget fat i. Publikum skal ikke føle sig for sikre, for Asmuses materiale er ikke noget man før har hørt. Så læn dig endelig tilbage og lad hans stille og rolige, men meget overbevisende, anderledes stil, gribe fat, og dit syn på stuefluer, pigen i dit liv og andre almindelige ting vil være ændret for livstid.

Delt nummer 2
Asmus startede sin stand-up karriere d. 15/4 2003, på Kulkafeen. Hans overbevisende måde at levere, og skrive, materiale på, gjorde at han allerede d. 20/12 2003, opnåede en flot, delt, andenplads ved DM i stand-up.


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Asmus Brandt er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Asmus Brandt

For booking af Asmus Brandt ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk