Fred´riks Flyverdragt

Børneunderholdning

Fred´riks verden er et dejligt fantasifuldt univers. Det er en medrivende musikalsk fortælling med sjove og finurlige tekster og
iørehængende melodier.

 

Fred´riks Flyverdragt

 

Det er sange og fortællinger, der alle handler om en underlig ulogisk voksen verden set fra en underfundig og eftertænksom børneverden. Ja, og så er der lige den ting, at Fred´rik han kan flyve i sin grønne flyverdragt, og det er sådan set meget praktisk.

Esben er ude at lede efter sin gode ven Fred´rik.
Esben har fundet Fred´riks efterladte kuffert. Og den kuffert er ikke hvilken som helst kuffert. Den kuffert har Fred´rik normalt altid med sig.

Esben udforsker sammen med børnene Fred´riks kuffert, der indeholder mange underlige ting, der hver fortæller sin skæve historie om Fred´riks verden, venner og skøre familie og flyveture. For som sagt, ja så kan man vel flyve i en flyverdragt. Ikke?

Det er effektfuldt når sangene som musikvideoer illustreres af flotte tegninger, der vises på storskærm.


Målgruppe: 3-8 år.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Fred´riks Flyverdragt er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Fred´riks Flyverdragt

For booking af Fred´riks Flyverdragt ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk