Økotrio

Børneunderholdning

I Økotrio har man det med musik som med fødevarer; jo mere naturlig, des mere kraft og smag.

 

Økotrio

 

Økotrio så dagens lys i år 2000. Siden da har den med stor succes, underholdt børn og deres forældre. For når tre musikalske kammerater kan lide at spille og underholde, kan det ikke undgås at det smitter af på publikum. Nøgleordene for Økotrio er spænding, glæde og virtuositet.

Økotrio vil give børnene et "musik-økologisk" alternativ, og ved udelukkende at bruge akustiske instrumenter vil trioen vise, at det er muligt at frembringe musik uden brug af det, de tre spillemænd kalder for "elektroniske tilsætningsstoffer"

Økotrio`s formål:
Børn får utroligt mange informationer gennem deres intellekt. Vi voksne appellerer i højere og højere grad til børnenes logiske og konstruktive sider, men børn skal også udvikles gennem deres sanser. Vi skal bevare deres store fantasi og forvandlingskræfter, ikke nedbryde dem. Børn skal opleve, ikke belæres. Til det formål er den levende musik et fantastisk redskab.

For Jakob, Jens og Tom er sagen klar: Hvis musik virkelig skal bevæge sit publikum, må der være bevægelse bag musikken. Og hvis musikken skal besjæles, må der stå en levende sjæl og håndtere instrumentet.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Økotrio er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Økotrio

For booking af Økotrio ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk