Martin Valsted Trio med Maria Montell

Kirkekoncert

Martin Valsted Trio har indgået et samarbejde med den danske sangerinde Maria Montell, og kan udover trioen i sig selv også tilbyde koncerter med Maria som solist.

 

Martin Valsted Trio med Maria Montell

 

Maria deler trioens kærlighed for smagfuld pop, og har ligesom trioen, selv flirtet med genrer som jazz og bossanova. Maria supplerer trioens repertoire perfekt med en perlerække af vedkommende danske sange, hentet fra hendes eget sangkatalog. Alle sange er skrevet og sunget fra hjertet, og man kan ikke undgå at blive revet med, når Maria fremfører sine sange, kompetent bakket op af trioen.

Maria Montell: Maria er en sangerinde der er kendt af de fleste. Hun har siden debuten i 1994 opnået stor popularitet og ikke mindst massiv radio-airplay. Med hits som "Sådan går det hver gang", "Jeg er her for dig", "Kys mig op til himlen", "Her er gude godt at være" og "Imens hun sang (di da di)", har hun sunget sig ind i de fleste stuer landet over. Med sidstnævnte fik hun ikke blot sit store nationale gennembrud, men også det helt store internationale. Hun turnerede efterfølgende med sangene fra " DI DA Di " albummet i 26 lande verden over.
Udover karrieren som sangerinde, er Maria ligeledes sangskriver for andre kunstnere og har bl.a. leveret numre til EyeQ, Dansk Melodi Grand Prix , adskillige sangerinder i Europa, samt den taiwanesiske superstjerne Coco Lee. Marias nummer var første single fra Coco Lee´s album som efterfølgende solgte i mere end 1million eksemplarer.
Maria har spillet live hele sin karriere og er altid blevet bakket op af de allerbedste indenfor poppen og jazzen.Trioen består af:

Martin Valsted - Pianist og kapelmester
Martin er en efterspurgt pianist, som har spillet utallige koncerter i ind- og udland, både som solist og som medlem af diverse orkestre. Derudover bliver Martin ofte brugt som studiemusiker, og har senest medvirket på "Jetpetz"´s album, som bl.a. har været spillet på P4, samt med bandet Passtime Poets som bl.a. har været i rotation på dansk, tysk, færøsk og grønlandsk radio.

Peter Buch - Bassist
Peter er en anerkendt bassist, der har spillet med en lang række af danske kunstnere, heriblandt Julie, Alex, Joey Moe, Schack og Filur. Peter spiller fast med Nik&Jay, og har ligeledes været på verdensturne med Safri Duo. Derudover er Peter fast bassist i husorkestret ved MGP på DR. Peter er uddannet på Det Rytmiske Konservatorium i København.

Mikkel Benn - Trommeslager
Mikkel er en eftertragtet trommeslager, med et langt cv, som tæller bl.a. Safri Duo, Søren Bregendahl, Søs Fenger, Zididada og Tivolis Big Band. Mikkel medvirker ofte som musiker i TV-shows, og er bl.a. fast trommeslager i husorkestret på TV2´s program "Scenen er din". Mikkel er uddannet fra Det Rytmiske Konservatorium i København.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Martin Valsted Trio med Maria Montell er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Martin Valsted Trio med Maria Montell

For booking af Martin Valsted Trio med Maria Montell ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk