Tine Olsen

Solist kirkekoncert

Fra i mange år at ha´ sunget i ét utal af orkestre - blandt andet den anmelderroste vokalgruppe Vocapella springer Tine Olsen nu ud som solist med noget på hjerte i dybe og nærværende sange.

 

Tine Olsen

 

Tine Olsen & "Solens kys"

"Tine Olsen er en særdeles indlevet og imødekommende sanger. Hun har en god, nærværende og nuanceret klang og et stort register samt en meget fin udtale, der på smukkeste vis præger fremførelsen af tekst I både sang og tale. Koncerten var præget af ét spændende repertoire, der viste bredden i Tines varme og udtryksfulde musikalitet"
(udtalelse : Etta Cameron og Cecilie Norby)

Sangene og musikken er skrevet af Tine Olsen med udgangspunkt i en konstant søgen efter kærligheden og dens forunderlige veje.

Sange om det nærvær der forhåbentlig er mellem de mennesker vi elsker højt og mangel på nærvær, når vi ikke mødes.

En dukkert ned i kærlighedens mærkværdige væsen på godt og ondt. Fra sofaens grønne knapper i "Ud i det blå" til vi ligger på "Verdens tag" og beskuer verden fra en noget anden synsvinkel.

Musikken egner sig til kirkelige rum, intim caféstemning, forsamlingshuse og festivaler og kan ledesages af en historie om at gå fra lyset til mørket. En historie, som er skrevet specielt med henblik på disse sange.

Sangene er blevet til udfra en sing-a-songwriter-tradition.
Og bevæger sig fra Jazzens verden henover lette strejf af blues, gospel, samba og pop. Med sig på scenen har Tine 3 dejlige musikere.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Tine Olsen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Tine Olsen

For booking af Tine Olsen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk