FestFestFest

Party band

Skal der være fest så lad der være fest. FestFestFest er bandet til dit arrangement. Mange års erfaring med alle slags fester gør FestFestFest til et sikket valg, når det handler om, at få folk på dansegulvet!

 

FestFestFest

 

Hvem er FestFestFest?

Jeanette Højby
Jeanette Højby Sang og bas. Jeanette er FestFestFest's frontfigur.
Jeanette fantastiske stemme sætter gang i enhver fest. Ud over bandet synger Jeanette med bandet Disco Fever.

Patrick Secq
Guitar. Patrick en ægte superguitarist. Han håndterer både den klassiske guitar og en Fender Stratocaster fra 1959, som kan spille både Blackmore og Hendrix.

Klassisk guitar. Når du har brug for lækker baggrundsmusik til festen, så er Patrick det rette valg. Han skaber en varm og hyggelig atmosfære under middagen med sin klassiske guitar.

Martin Gerup
Keyboard og sang.Martin er sammen med Patrick bandets grundlægger. Martin har en fortid i bandet "Dieters Lieder" - dem med "Dig og mig"

Morten Lindgren
Trommer og kor. Morten er en trommeslager med en alsidig baggrund. Han spiller i mange forskellige sammenhænge, bl.a. med tributebandet best of bowie.


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på FestFestFest er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på FestFestFest

For booking af FestFestFest ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk