Søren Dahl

Børnehistorier - Børneunderholdning

Børn elsker at få læst højt !!

Og Søren Dahl gør det så godt.

Hyr Danmarks mest populære radiovært til højtlæsning for børn - alt fra fem på siddende på armlænet, til institutioner og store forsamlinger. Søren Dahl kan virkelig få børn til at høre efter og lade sig glide hen i fortællingens eventyrlige univers.
Søren læser op af egne fortællinger, ligesom han gerne læser klassikerne med stor fornøjelse.
Snak og lidt musik med børnene før og efter er en selvfølge.

 

Søren Dahl

 

Om Søren Dahl .................

Diverse familieforestillinger på teatre. Har skrevet musik til Brødrene Løvehjerte og ikke mindst Emil fra Lønneberg der har spillet over hele Norden med meget stor succes. Har et nært forhold til lindgren familien og stå rsammen med sin kompagnon Kristin Borregard ( Executive producer på MGP) bag en verdenspremiere på en ny Astrid Lindgrenforestilling i 2010. - har sammen med kristian Borregaard skrevet DR P3 juekalender tre år i træk - ni børnebøger om drengen Mylle Pylle samt julekalenderen Lille Antons jul udgivet på bog.


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Søren Dahl er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Søren Dahl

For booking af Søren Dahl ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk