Clark Kent & the Superband

Kopiband

Mænd af stål med overnaturlige musikalske kræfter leverer musik i verdensklasse til din fest. Bandet hedder Clark Kent & the Superband.

 

Clark Kent & the Superband

 

Clark Kent returns.

Kernen i bandet er 5 personer, der udelukkende er professionelle musikere. Efter ønske kan bandet udvides med The Lois Lanes eller The Metropolis Horns, så både korpiger, trompet, saxofon og basun kommer i spil. Uanset antallet af musikere lover vi, at intet arrangement er for stort eller småt til en aften i selskab med os.

Clark Kent & the Superband har ry for at være et af de bedste liveorkestre i Danmark og kan da også prale af at have spillet sammen med en lang række kendte kunstnere som Dodo & the Dodos og PS12 blot at nævne nogle få udvalgte. Med Clark Kent & the Superband får man et professionelt orkester, der leverer stor entusiasme og energi samt selvfølgelig et smil på læben.

Musikken består af et bredt repertoire af gamle klassikere og nye hits. Så hvad enten du er til U2, The Beatles, Danseorkestret, Kim Larsen, Michael Jackson, Toto eller Joe Cocker så lover vi, at der er musikalske oplevelser for enhver smag.

Bandet tager ikke ansvar for hævede ankler og hæse stemmer dagen derpå...

You'll have a kryptonight - just wait and see.

Clark Kent & The Superband
Mark Dixon: Vokal/guitar
Anders Lauritzen: Guitar/kor
Thomas Albrechtsen: Keyboard/kor
Martin Ahm Nielsen: Bas/kor
Eddi Jarl Sørensen: Trommer/kor
The Lois Lanes
Marianne Lewandowski: Kor
Laila Trier: Kor
The Metropolis Horns
Samuel Hejslet: Saxofon
Rune Krogshede: Trompet
Jens Bang: Basun

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Clark Kent & the Superband er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Clark Kent & the Superband

For booking af Clark Kent & the Superband ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk