Stjernefrø

Disco Tango

Alle aldersgrupper rockede med i takt til Tommy Seebachs hits, da de to Kalundborg-teenagere Christina Langeskov Olsen og Oliver Gliese Poulsen fredag gav koncert på Klostertorvet i Kalundborg og holdt releaseparty for deres nye cd med Seebach-sange - »Disco Tango«.
Der var tæt pakket foran scenen, og de to charmetrolde gav den fuld gas med sang og dans. Publikum klappede og jublede og forlangte ekstra-nummer.
Efter koncerten skrev Christina og Oliver autografer, og publikum kunne - som de første - købe albummet, der er ude i butikkerne mandag.

 

Stjernefrø

 

Udtalelser fra Keld Heick
samt Nikolai og Rasmus Seebach


I forbindelse med albummet "Disco Tango" med Stjernefrø, har vi modtaget følgende 2 udtalelser:

Keld Heick
Tekstforfatter til Tommy Seebachs sange
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg var en smule skeptisk, da jeg første gang hørte om projekt "Stjernefrø" i forbindelse med Tommy Seebachs og mine sange gennem 3 årtier. Dels var jeg usikker på, om et par moderne teenagere kunne identificere sig med tekster, der - for nogles vedkommende - var skrevet for næsten 30 år siden og dels var jeg i tvivl om, hvordan man ville "pakke sangene ind" musikalsk.

Men jeg må indrømme, at min tvivl og skepsis er blevet gjort til skamme af 2 meget engagerede, unge mennesker og en arrangør, som har formået at få sangene til at lyde helt up-to-date - uden på nogen måde at gøre vold på værkerne. De nye arrangementer klæder musikken, og de to unge sangere giver teksterne nyt liv med deres troskyldighed og smittende engagement.


Nicolai og Rasmus Seebach, Top Notch Music
Sønner af Tommy Seebach
Vi synes det er fantastisk at vores fars sange kan få et nyt liv, og at nye generationer kan få glæde af melodierne.

Sangene egner sig godt som børnesange. Christina og Olivers upolerede levering har en ægte, skøn charme. Det lyder som rigtige børnesange sunget af virkelige børn.

Held og lykke herfra.

De bedste hilsener fra

Rasmus og Nicolai


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Stjernefrø er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Stjernefrø

For booking af Stjernefrø ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk