Tigermand

Børneunderholdning

Netop hjemvendt fra junglen er den globale globetrotter Paniske Poulsgaard parat til at præsentere sit seneste fund: Tigermand. Tigermand er et interessant og vildt fænomen.

 

Tigermand

 

Ingen videnskabsmand har endnu kunnet afgøre, om Tigermand er menneske eller dyr - men det er sikkert og vist: Er han dyr, har han mange menneskelige egenskaber - og er han menneske, skinner vilddyret tydeligt igennem.

Det er meningen, at man skal opleve Paniske Poulsgaard få Tigermand til at udføre sine tricks rundt omkring i det ganske danske land, men desværre er Tigermand brudt ud af sit flugtsikre bur - og nu er han sidst set rende rundt og drille børn og andet godtfolk. Han er ganske vist forholdsvis ufarlig, men rigspolitiet og Poulsgaard advarer om at udvise stor forsigtighed, da Tigermand er fuld af fiduser - og så har han sure tæer.

Paniske Poulsgaard har indkaldt sin tro væbner og stifinder fra de glade jungledage - vegetarkannibalhøvdingen Bingo Bongo, der vil hjælpe med indfangningen af Tigermand. Hvis det lykkedes, vil man kunne opleve gøglertrioen, hvor Paniske Poulsgaard og Tigermand optræder med musikalsk ledsagelse af Bingo Bongo. Her er i sandhed tale om en gal gøglerforestilling for hele familien. Tigermand er mest for børn, men voksne bliver også bidt af ham.Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Tigermand er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Tigermand

For booking af Tigermand ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk