En elefant, en måge og en hare

Børneunderholdning - børnemusik

En elefant, en måge og en hare begejstrer børn og voksne med deres skønne iørefaldende musik, sange med indhold og mening, humor og alvor, og ikke mindst 5 musikere, der leverer ægte musik, nærvær og en meget intensiv kontakt med sit publikum.
De får hjælp af næsten levende dukker, som i den grad fanger opmærksomheden hos alle.

 

En elefant, en måge og en hare

 

Orkesteret spiller til alle typer af arrangementer såvel for mindre grupper i institutioner, skoler og specialskoler og ved større arrangementer som f.eks. festivals og kulturdage.


Uddybende kommentarer:

En elefant, en måge og en hare arbejder ud fra en ide om, at børn har brug for musik og sange, der dels giver dem lyst til at synge med, til bevægelse og dans og dels giver plads til refleksion og eftertanke.

De 5 musikere er meget dygtige til at skabe en helt speciel kontakt med deres publikum, som om de kendte hver enkelt.
Ethvert barn, der har oplevet "En elefant, en måge og en hare" har fået en oplevelse med hjem, som vil blive husket langt ud i fremtiden.

Med den helt aktuelle cd "En elefant, en måge og en hare - og sange for andre egern" med tilhørende billedsangbog har orkesteret skabt en unik mulighed for oplevelse, fornyelse, samvær og glæde.
En koncert man også kan tage med hjem.

De 5 musikere er:

Birgitte Alslund - klaver og sang
Kristoffer Tophøj - trommer
Anders Hellborn - bas
Torben Buus-Larsen - saxofon
Rikke Sømod - sang og dans

Alle sange er skrevet af Birgitte Alslund, som har en solid pædagogisk og musisk baggrund.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på En elefant, en måge og en hare er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på En elefant, en måge og en hare

For booking af En elefant, en måge og en hare ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk