Floorshakers

Partyband

Floorshakers spiller musik det er umuligt at sidde stille til. Har du festen, så har Floorshakers musikken, der får dansegulvet til at koge med masser af hits, som alle kender og elsker.

 

Floorshakers

 

Floorshakers spiller til f.eks. firmafester, foreningsfester, sportsklubber og private fester.

Floorshakers garanterer et fyldt dansegulv til din fest!

Om bandet

Maya Kee
Forsanger
Tidligere forsanger i funkbandet Gobsmacked og i jazztrioen Stan Darts. Er uddannet sanger fra Complete Vocal Institute.

Bo Ærstrøm
Bassist
Har spillet i en række coverbands og også bands, med eget materiale. Har spillet i Floorshakers siden 2003.

Christian Lundbak
Forsanger, rytmeguitarist
Har spillet i bla. Easy Jam og Lenny Jam og har i studiet lavet bla. backing-vokal på Blå Øjne, Aqua, Mike Tramp og Disney-film. Var frontfigur på pladeudgivelse med Splint og ledende solist og vokal-producer på plade med udgivelse med Copenhagen Gospel Choir.

Thomas Barfod
Keyboardspiller, korsanger
Har foruden Floorshakers spillet i både coverbands og bands med eget materiale. Var med til at starte Floorshakers i 1998.

Morten Holm-Petersen
Trommeslager
Har spillet i en lang række coverbands som f.eks. Absence og Bryan Adams Jam. Var med til at starte Floorshakers i 1998.

Vladimir Zutic
Sologuitarist
Har spillet i en række coverbands og har erfaring fra masser af live-jobs. Har også medvirket på studieindspilninger og skriver desuden selv musik.


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Floorshakers er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Floorshakers

For booking af Floorshakers ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk