Kirsten Siggaard foredrag

Foredrag - Talkshow

Sku' du spørg' fra no'en?

Kirsten Siggard fortæller om en fantastisk karriere.

 

Kirsten Siggaard foredrag

 

I 2009 er det 25 år siden Kirsten Siggaard vandt Dansk Melodi Grand Prix med "Det lige det". Siden strøg Kirsten til tops på stjernehimlen nærmest med raketfart. Journalist Arne Schmidt Møller har haft et tæt venskab med Kristen gennem hele karrieren, derfor er foredraget er formet som et talkshow med masser af sjove og spændende anekdoter.

Arne Schmidt Møller har dækket 15 danske og 12 internationale Grand Prix finaler. Han har gravet i arkiverne og fundet mange spændende historier om bankassistenten der blev 80'ernes store Grand Prix stjerne og siden blev hun kendt som Edith Piaf.

Kirsten sejrede sammen med Søren Bundgaard tre gange, og repræsenterede Danmark i Luxemburg, Dublin og Gøteborg. Hør hende fortælle om de store roller hun siden har fået som sangerinde og skuespiller, hvor Kirsten bl.a. spillede sammen med Ulf Pilgaard i "Solstik". Om hvordan hun fik rollen og sit store gennembrud i "Piaf". Om hvordan hun kæmpede for sin rolle i "Les Miserable" og hendes 250 forestillinger som thepotte på Det ny Teater i "Beauty and the Beast".

Kirsten har mødt et hav af internationale superstjerner bl.a. Elaine Paige, Cliff Richard, Barbra Streisand og Celine Dion. Hun har indspillet plader med Gilbert O'Sullivan og Tommy Körberg. Hun har besøgt eksotiske lande som Hawaii, Vietnam og Filippinerne. Hun var ambassadør for Folkekirkens Nødhjælp i Zimbabwe og Røde Kors i Rumænien.

Publikum får flere musikalske smagsprøver, uden af afsløre for meget, så er der nostalgiske genhør med hendes store Grand Prix hit og selvfølgelig et genhør med Kirsten som Piaf, hvor Kirstens søn, Mads, akkompagnere sin mor på piano.

Dette talkshow er også ideelt til en kulturaften, hvor arrangøren slår sig sammen med en restauratør og byder på et traktement forud for talkshowet.

John Hansen skriver bl.a. i Søndagsavisen: "Kirsten Siggaard er utvivlsomt en af de største og fineste eventyr-historier man kan skrive. Hun har gjort det fantastisk og oplevet så meget via sit sang- og scenetalent, og netop dette - sammen med nogle sangnumre direkte på scenen - tryllebandt hun små 300 mennesker forsamlet til Mandagstræf hos LOF Slagelse-Korsør".

Ved sin side har Kirsten Siggaard også sin søn Mads, der medvirker som pianist: "En ung flot fyr der i den grad klædte Kirsten på scenen," skriver John Hansen i Søndagsavisen.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kirsten Siggaard foredrag er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Kirsten Siggaard foredrag

For booking af Kirsten Siggaard foredrag ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk