Ælle Bælle Band

Børneshow - børnemusik

Ælle Bælle Band leverer forrygende shows for børn i alderen ca. 1-9 år, og der er med garanti gang i den fra start til slut.

 

Ælle Bælle Band

 

Repertoiret er Dorte Nørgaards sange, der er udgivet på Forlaget Dansk Sang på cd og noder på udgivelserne Babyrytmik, Småbørnsrytmik og den spritnye "Rytmik og sjov i børnehave og indskoling".

Ælle Bælle Band optræder i storcentre, til fester, til dagplejearrangementer, jubilæer osv. osv.

Dorte Nørgaard optræder også solo til børnearrangementer rundt om i landet, og kan således også bookes uden band.

Om Dorte Nørgaard
Dorte Nørgaard er cand. Mag. i Æstetik og Kultur fra Aarhus Universitet med bifag i Musikvidenskab. Hun har desuden en ét-årig efteruddannelse i EM (elementær musikopdragelse) fra Vestjysk Musikkonservatorium. Dorte Nørgaard har undervist i rytmik på Musikskolen Laura i Århus siden 1993 og har endvidere siden 2001 været ansat på Rønde Musikskole. Hun har skrevet speciale om 0-1 årige børns musikalske sproglige, motoriske og psykiske udvikling, hvilket har ført til bogen "Babyrytmik", der udkom 11. april 2003 på Forlaget Dansk Sang. I sæsonen 2005-2006 har Dorte Nørgaard uddannet sig til motoriklærer på Bøgelundkurset på Fyn.

Dorte Nørgaard afholder kurser og inspirationsdage for dagplejere, vuggestuer, børnehaver samt musikskoler og lægger ofte vejen forbi landets biblioteker til babycafé eller børnerytmik-arrangementer.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Ælle Bælle Band er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Ælle Bælle Band

For booking af Ælle Bælle Band ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk