What Would You Say

Dave Matthews kopi band

What Would You Say er et af få solide og holdbare Dave Matthews kopi bands i Danmark. Bandet blev grundlagt på og omkring MGK i Skive i 2006, men er senere blevet afløst af Århus og det Det Jyske Musikkonservatorium, hvor hovedparten af bandets medlemmer nu slår sine folder.

 

What Would You Say

 

Dave Matthews Band har gennem de seneste 17 år bevist, at de med deres studieindspilninger såvel som live-koncerter, er blandt verdens bedste og musikalsk mest kompetente bands.

What Would You Say tager tråden op fra dette, og spiller sange fra hele bandets store repertoire. Velkendte numre som Ants Marching, Stay (Wasting Time) og Rapunzel, er selvfølgeligt en del af repertoiret, men der er også fundet plads til mere melankolske numre som Gravedigger og Satellite.

What Would You Say formår både at sætte deres eget fingeraftryk på numrene, samt at gengive den musikalske ekvilibrisme der er synonym med Dave Matthews Band.

Bandet
Rasmus Sejersen: Sang og guitar
Michael Hansen:Guitar
Tabitha Christophersen: Klaver, kor og percussion
Jonas Enevoldsen: Saxofon
Mette Dahl Kristensen: Violin
Simon Thoft Jensen: Trommer
Johan Kjærulff: Bas

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på What Would You Say er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på What Would You Say

For booking af What Would You Say ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk