Lotte Heise

NYT SHOW I 2009

Torsdag 5. februar 2009 kl: 08:34

Lotte Heise
DET' DA LØGN
Turneperiode: 4. februar - 26. april 2009
ring tlf. 7020 3648 og hør på ledige dage ...
Se tourplan på: www.lotteheise.dk

Lotte Heise
DET' DA LØGN

Den kan være hvid og sort og den kan ligne en streg i panden. Den kan få næsen til at vokse, og den kan heldigvis være nødvendig. Den kan camouflere sig, deles op i halve sandheder og siges i tavshed. Den kan være troværdig og lige til at se igennem, og en maskine kan sige bip, når man gør det, og så handler den om alt lige fra masseødelæggelsesvåben til konens bagdel og opstår af det rene ingenting eller af en halv flaske rødvin. Til gengæld kan du ikke sige den uden at tro på den, for ellers er der slet ingen, der tror på den. Det er med stor glæde, at vi præsenterer intet mindre end hovedpersonen i Lotte Heises Show: l ø g n e n

Hvad enten Lotte Heises nyeste ordstød bringer dig til Madrid eller succes og prostitution, eller drags, død og Ferrari er du garanteret en aften, hvor selv den mindste inkontinens vil ramme stolene hårdt. Du har ikke en chance for at vide, hvad sigøjnerbørn har til fælles med rudekuverter, men som du ved er det altid godt at have ascendent i friværdi og velfærd. Hvis dette overhovedet ikke giver mening eller højst lidt mening, så er du klar til at opleve danmarks sværvægter i ordboksning, og du kan glæde dig til 15 hårde omgange, der afsluttes med en knock-out af et punktum.

Din sværeste mission bliver at få manden med. Men husk: I krig, kærlighed og underholdning er alt tilladt. Fortæl ham, at denne gang taler hun næsten ikke. At du vil massere hans fødder i dagevis efter showet, og at du bare ikke kan undvære ham denne aften. Med andre ord: Lyv så det står ud af ørerne.

Velkommen til en underholdende aften med speedsnakkeren, der endnu ikke er blevet taget i doping, og som på sin sidste udgang i fyrrerne vil give dit blodtryk en rutschebanetur, der giver Tivoli baghjul. Lotte Heise er tilbage med: DET DA LØGN.





















© Copyright 2024 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.





NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk