Ny cd fra Danmarks soul-diva nr 1

MARIE CARMEN KOPPEL

Fredag 22. august 2008 kl: 12:40

Nu er Marie Carmen Koppel klar med sit længe ventede soloalbum "Through the rain", hvor hun for første gang har skrevet al tekst og musik til et helt album og dermed også markerer sig som sangskriver.

Marie Carmen Koppel er Danmarks ukronede soul- og gospeldronning. Hendes uovertrufne sangteknik er bl.a. inspireret af adskillige ophold i New York, hvor hun fik den amerikanske gospeltradition ind under huden. Med sin uforlignelige stemme, musikalske feeling og sit enorme overskud kan hun som ingen anden synge sig lige ind i hjertet på lytteren.


Med "Through the rain" får vi et hudløst ærligt indblik i en personlig oplevelse af kærlighed, svigt, og smerte, afhængighed og afsagn. Samtidig er pladen et strækt statement fra en selvstændig kvinde med en stålsat vilje og troen på, at man kan alt, hvis man tør.

Og musikalsk kommer det selvfølgelig til udtryk i masser af powerful soul og vedkommende ballader, som ingen andre i Danmark kan lave det. Bag titler som "Troubled heart", Through the rain" og "No more talk" gemmer sig en smuk og vedkommende historie om en kvinde, der kæmper for kærligheden.

Marie synger alle vokaler på Through the Rain, og hun bakkes op af sin faste pianist Steen Rasmussen. På pladen medvirker desuden Dan Hemmer (keyboard), Emil de Waal (trommer), Frederik Damsgård (bas), Benjamin Koppel (saxofon), Jacob Andersen (percussion) samt Louise Norby (vokal på nummeret "How can we")


© Copyright 2024 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk