Tom McEwan og NullerNix

BØRNEUNDERHOLDNING

Mandag 20. oktober 2008 kl: 12:01

Tom McEwan og NullerNix er gået sammen om et finurligt og nostalgisk show, hvor Nullermanden møder Omsen og Momsen.

NullerNix + Omsen & Momsen
Showet indbefatter nye som ældre NullerNix-sange samt et par sange fra de go'e gamle dage med Omsen og Momsen - fremført af Tom McEwan (fx 'Fy fy skamme skamme', 'Jeg er bare glad' etc). Et frit fabulerende og musikalsk show, hvor Tom og Nullermanden forundres over alt mellem himmel og jord - bl.a. nullermandsstammerne helt nede i Afrika og verdens største trommestikker samt et mystisk (farligt?) nullermandsvaskebræt!

Besætning 5 mand: NullerNix kvartet + Tom McEwan.


NullerNix for sjov - i Hugos skæg!
NullerNix og Hugo Rasmussen - hurra, endelig mødes den grå og den røde! Tænk nu hvis Nullermanden farede vild i Hugos lange lokker... som så skiftede kulør? Og tænk hvis Nullermanden flyttede ind i en kontrabas for siden at få smag g-strenge? Den grå og den røde kan nok finde ud af at give den jazzgas - spille, synge, danse og lokke børnene i fordærv. Flabede fortællinger og swingende rytmer fra bl.a. New Orleans og Langbortistan.

Besætning 5 mand: NullerNix Kvartet + Hugo Rasmussen


© Copyright 2024 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.





NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk