Michala Petri & Lars Hannibal

KIRKEKONCERT TOURNE 2009

Onsdag 26. november 2008 kl: 22:33

I perioden: 26/10 - 7/11 2009 har vi fornøjelsen af, at præsentere 40 års jubilaren Michala Petri og guitaristen Lars Hannibal på en kirkekoncert-tourne.

Kirkekoncert tourne`med 40 års jubilaren Michala Petri og guitaristen Lars Hannibal.

Michala Petri fejrede i sommeren 2008 sin 50 års fødselsdags med en totalt udsolgt koncert i Tivolis Koncertsal, sammen med et af verdens førende kammerorkestre, violinisten Gidon Kremers eliteorkester, Kremerata Baltica.

Denne koncert blev optaget og sendt direkte i Danmarks Radio, og den er også blevet udsendt i 15 europæiske lande. I foråret 2009 udkommer denne "livekoncert" på CD på Michala Petri og Lars Hannibal`s eget pladeselskab OUR Recordings.

I sommeren 2009 kan Michala Petri så fejre sit 40 års scenejubilæum. Det hele startede netop i Tivolis koncertsal den 9.juli 1969 hvor hun for første gang spillede Vivaldi`s blokfløjtekoncert med Tivolis Symfoniorkester. Siden er det blevet til mere en 4.000 koncerter

overalt i verden, fra de største koncertsale og festivaler med tidens førende orkestre og dirigenter, til duo koncerter i de mindste landsbykirker. Kirkekoncerter har altid haft høj prioritet hos Michala Petri og Lars Hannibal, og de har valgt bla. at fejrer Michala`s 40 års jubilæum med en kirkekoncert tourne` fra den 26.oktober til den 7.november 2009. I forbindelse med jubilæet udsender duoen en ny CD Cafe` Vienna med musik for blokfløjte og guitar fra Beethovens tid. Michala Petri udgav i forbindelse sin 50 års fødselsdag den meget anmelderroste CD med Mozart`s

Flute Quartets, og hendes CD Movements med moderne blokfløjtekoncerter skrevet til hende, blev i 2008 nomineret til en Grammy. I februar 2009 udkommer Dialogue-East meets West med Michala Petri og den kinesiske bambusfløjtespiller Chen Yue, det er den anden udgivelse i en serie fra OUR Recordings hvor mødet mellem øst og vest udforskes i musikken. Den første var Spirits-East meets West med Chen Yue og Lars Hannibal på guitar.

Repertoiret til denne kirkekoncert tourne` vil afspejle duoens alsidige og populære repertoire, og således også indeholde barokmusik hvor Hannibal spiller på sin ærkelut!

For yderligere info: Ring tlf. 7020 3648
© Copyright 2024 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk