ONE MAN SJOW

ANDERS BIRCOW

Fredag 27. marts 2009 kl: 11:16

Det er med stor glæde, at det er lykkedes os at overtale Anders Bircow til at tage på tour til landets musik og kulturhuse fra September.

- med risiko for rablende vanvittig latter fra sidemanden.
Det bliver en "one-man-tour" med guitar, stand-up, parodier og sjove anekdoter fra både det virkelige og uvirkelige liv med Linie 3 og de legendariske skuespillere på det Kgl. Teater samt andre skelsættende sjæle som Anders har gjort stop ved i sit liv.

Anders Bircow er et særdeles veletableret navn i Danmark med kunstnerisk formåen og publikumsappeal af internationalt tilsnit. Først og fremmest er han kendt for sit samarbejde med kollegaerne Thomas Eje og Preben Kristensen i "Linie 3" - et samarbejde der strækker sig helt tilbage til de glade elevdage på Århus Teater. 

De har siden hen manifesteret sig som et af landets absolut største shownavne med adskillige Tv-optrædener, shows, videoudgivelser fra deres shows samt pladeindspilninger bag sig. Anders Bircow er en usædvanlig oplevelse, når han går på scenen som solist med sin guitar - akkompagnement. Overalt formår han at trække fulde huse og begejstre et feststemt publikum med sine parodier og vanvittige indfald. Stand-up og entertainment er de mest populære former for underholdning, som Anders Bircow er en mester i. Anders Bircow forstår til fulde at tage bestik af det aktuelle publikum og målrette sin optræden herefter. Hans one-man-show serveres med charmerende frækhed og et smittende humør.


© Copyright 2023 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk