Bakkens Pjerrot

NYE IDEER TIL BØRNEUNDERHOLDNING

Torsdag 3. september 2009 kl: 10:43

Den originale danske Pjerrot figur, der i år fejrer 209 års fødselsdag på Bakken, har sammensat en række underholdningspakker, der er bygget op over en festlig blanding af de traditionelle og populære Pjerrot-forestillinger samt juletrylleri og Mester Jakel Teater. Gennemtestet underholdning, der tiltrækker både børn og voksne og giver et sikkert grin inklusiv en oplevelse man taler om bagefter.

3 timers sammenhængende underholdning specielt til gågade-arrangementer og butikscentre.
Programmet består af 3 blokke, der indeholder 20 minutters Pjerrot forestilling efterfulgt af en halv times ballonfigurer til børnene. En kort pause - og klar med en ny Pjerrot-forestilling. De tre forestillinger er forskellige og med underholdning til både børn og voksne.

Den klassiske Pjerrot forestilling.
En rejse rundt i Pjerrots univers med en god historie, trylleri, lidt musik, en sang og god traditionel ildspisning som Pjerrot på Bakken altid har gjort. Vi kommer forbi Hvide Rusland, Hvide Sande, Hvidovre og Svendborg. Forestillingen, der henvender sig til både børn og voksne, kan efter aftale vare 30 min. eller 40 min.

2 x traditionelt Pjerrot show fra Bakken.
Her tilbydes to forskellige Pjerrot forestillinger, hvor der i en af dem trylles med levende dyr. Begge forestillinger henvender sig til både børn og voksne. Hvert show varer 20 minutter (længde af pause mellem de to show efter aftale).

Pjerrot spiller Mester Jakel Teater + et Pjerrot trylle show.
Pjerrot har spillet Mester Jakel Teater siden han kom på Bakken i år 1800. Stykket, der spilles på det medbragte Mester Jakel Teater er "Pengeposen". Her er tale om et uforskammet, politisk ukorrekt og vanvittigt morsomt stykke "dukketeater" - kras socialrealisme med et sikkert grin til både børn og voksne. Og lige efter Mester Jakel får publikum fornøjelsen af den traditionelle Pjerrot forestilling med trylleri og ildspisning. Dette dobbelte show varer ca. 40 minutter.

Pjerrots Juleshow.
Pjerrot har sammensat en rigtig juleforestilling med julestemning og juletrylleri. Et show med vægt på børneunderholdning og med et venligt bid til de voksne. Forestillingen varer 30 minutter. Pris:

Drillenissen Oskar Jul Nielsen.
Den sjove, frække, dovne drillenisse er på spil. Hverken børn eller voksne slipper for hans drillerier. Den store kommode, som han har fået strenge ordre på aldrig at åbne, indeholder mange spændende ting, som selvfølgelig skal undersøges til stor morskab for tilskuerne og ikke mindst ham selv. Forestillingen henvender sig til både børn og voksne. 30 - 40 minutters grin og julestemning.


© Copyright 2024 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.





NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk