VERA - Rutsj

SÅ ER VERA TILBAGE PÅ DR-TV

Torsdag 29. oktober 2009 kl: 13:40

Den ukuelige, skrappe, skøre og uimodståelige Vera er tilbage på skærmen, når DR-TV fra november blænder op for den nye børnekanal Ramasjang. Og man skulle næste tro at kanalen var opkaldt efter Vera, for er der nogen inden for børne- og familieunderholdning der er ramasjang i, så er det Vera.

Fra fredag d. 6. november i den bedste sendetid, gir´ hun den igen gas i de meget populære børnegameshows RUTSJ, så ikke et øje er tørt.
At Vera har en stor fanskare ude i hele landet understreges af, at der på FaceBook er dannet en gruppe, der kræver Vera tilbage på tv - denne gruppe kom i løbet af kort tid op på over 21.000 medlemmer.
Vera har flere år i træk bl.a. været konferencier til Legolands kæmpestore Open Air familiekoncerter, samt været Bakkens trækplaster til familieunderholdning på Friluftsscenen., hvilket hun skal igen i 2010 for tredje år i træk!
Oplev Vera når hun underviser publikum i at danse, når hun synger iørefaldende sange og laver stang uretfærdige konkurrencer - et sikkert grin!


© Copyright 2024 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.





NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk