Stevie Starr

UNDERHOLDNING

Torsdag 30. september 2010 kl: 14:02

Sensationen Stevie Starr på turne fra 26. november til 6. december 2011.

En mand med skotsk accent siger: "Good evening", publikum syder ivrige af forventning til hvad denne unge mand vil finde på - han holder en elektrisk pære op, så publikum kan se den - putter den ind i munden og S L U G E R den! Den forbavsende tavshed bryder ud i begejstrende bifald. Det er begyndelsen til det mest overraskende show, du nogensinde har set.

Glæd dig til et bizar fænomen i showbizzens verden denne lyshårede skotte forbløffer sit publikum ved at sluge forskellige ting, og "gylpe" dem op igen - tingene er ikke bare rene og tørre - men de kommer op i den rækkefølge publikum ønsker sig.
Uanset om der er store mønter, fingerringe eller levende guldfisk, så er det endnu ikke mislykkedes Stevie at få tingene op igen - og det er uden at gøre skade på hverken sig selv eller guldfiskene !

Det lyder måske helt utroligt - men Stevie ryger en cigaret, inhalerer og puster ikke røgen ud igen, sluger derefter en billardkugle og får den op igen. Stevie Starr spørger publikum om de vil ha' lidt røg - drikker derefter lidt sæbe og puster røgen ud i en sæbebobbel ! En variation af dette nummer er at Stevie bruger lightergas, som han ligeledes puster ud i en sæbebobbel, hvorefter han sætter ild til boblen ! !

Blandt de andre forbløffende numre som Stevie Starr optræder med kan nævnes, det hvor Stevie sluger 2 store skefulde sukker - drikker 2 glas vand - hvorefter sukkeret kommer op igen - stadig lige så tørt som da han slugte det.

Stevie får en fingerring fra en person blandt publikum sluger den - og sluger så en hængelås (som forinden er tjekket og låst af en fra publikum) og dens nøgle, kører et par gange rundt med maven og vupti så kommer ringen op låst inde i hængelåsen - og til sidst kommer nøglen.

Stevie sluger også 2 levende guldfisk, en sort og en orange - de svømmer lidt rundt nede i maven på ham. Så spørger han publikum hvilken en de vil have op først, og om det skal være med hoved eller hale først - og som publikum ønsker gør Stevie Starr.

Stevie Starr boede de første 18 år af sit liv på et børnehjem i Skotland, og det var her,
han opdagede sit specielle talent. "Jeg tror, jeg var 4 år, da jeg begyndte at sluge mine lommepenge", siger Stevie, "Og jeg prøvede andre ting som f.eks. at gå ud i haven fange en humlebi - sluge den få den op igen og lade den flyve væk igen".

Glæd dig til at opleve denne sensationelle skotte - STEVIE STARR !


© Copyright 2024 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk