Kaya Brüel og Ole Kibsgaard

NY JULE-CD FOR BØRN - "BØRNE JULEKONCERT"

Tirsdag 12. oktober 2010 kl: 22:26

NY!! Jule Cd for børn med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard!

8 November 2010 udkommer "Julen Varer Længe " med Kaya og Ole

Julekoncert for børn med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard
Den 8. November 2010 udkommer "Julen Varer Længe " med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard, der har indspillet en række af de mest kendte jule klassikere for børn og deres voksne. Kaya Brüel har sammen med Ole Kibsgaard og et hold veloplagte musikere udgivet succes cd'erne "Jeg fandt en sang på vejen" og "Med Dannebrog På Næsen" med sange komponeret af Kaya's Oldefar i 50'rne til Halfdan Rasmussens tekster.

Cd'erne har solgt over 20.000 eksemplarer og høstet anmelder roser, guldplader samt en Danish Music Award for bedste børneudgivelse.

Nu har de samlet holdet igen, og helt i samme ånd som på de foregående udgivelser, indspillet Julesange der kan danses til, og synges med på af hele familien.

En festlig koncert i Julehjerternes tegn.

Ole og Kaya giver en råhyggelig og julefestlig koncert for nisser, børn og godtfolk! Der bliver varmet godt op for Julekedlen, så den damper og emmer af julestemning og sød musik. Dans og syng med på de gamle klassikere, som "På loftet sidder nissen", "Der lå en lille pebernød", " Højt fra træets grønne top" og alle de andre gode og sjove julesange for hele familien.

Aldersgruppe 0-100


© Copyright 2024 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.





NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk