Fede Finn & Funny Boyz

SÆLGER BILLETTER & LEVERER I DEN GRAD VAREN

Onsdag 3. november 2010 kl: 15:24

Folk er ellevilde med de glade popmusikere i FEDE FINN & FUNNY BOYZ.

Ikke mindst sangerinde & saxofonist MAUD KOFOED, der i perfekt samspil med FEDE FINN, bringer stemningen på kogepunktet med deres mange Slager hits. TUSE HALLEN lørdag 30. oktober:

Tuse Hallens første bal blev en succes

Idrætsforeningen i Tuse ved Holbæk ville prøve at lave halbal for første i 15 år, det var noget af en chance de tog, men ikke desto mindre gik forsøget rent hjem. I bedste "hjemstavnsfest" tidligere og nuværende Tuse Borgere valfartede til hallen hvor Fede Finn & Funny Boyz stod for underholdningen. I en fyldt Tuse hal blev det en fest der vil gå over i historien, folk gik nærmest amok til Kærligheden Brænder, Den lille Cowboy, Du må godt få lov for bare at nævne nogle af Fede Finn & Funny Boyz mange hits.
Der blev danset på borde, gulve og stole og en træt, men glad, Kasserer i Tuse IF måtte knibe sig i armen for at se om han var blevet Baron. Det bliver nogle glade Fodbold og Håndboldpiger, der nok skal få glæde af de mange penge et sådant arrangement genererer.


© Copyright 2022 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk