Amin Jensens nyeste foredrag

SÆT DIG ET MÅL OG GENNEMFØR

Torsdag 10. februar 2011 kl: 14:02

indeholder bl.a. det drama der udspandt sig på Afrikas højeste bjerg. Amin Jensen besteg Kilimanjaro og satte en uofficiel verdensrekord. Nu skal en tv-dokumentar om turen hjælpe børn med kræft.

Samtidig drager han rundt med et spændende og underholdende foredrag til bl.a. virksomheder - om at sætte sig mål og sørge for at gennemføre dem.

Amin Jensen, der til sommer cykler til Paris med Team Rynkeby, har stillet sig selv tre udfordringer: Først vil han bestige Afrikas højeste bjerg. Dernæst vil han cykle til Paris med Team Rynkeby. Og endelig vil han svømme over Øresund til Sverige.
Den første udfordring kan den 150 kg tunge komiker nu vinge af, efter det lykkedes ham at nå toppen af Kilimanjaro i slutningen af september sidste år. Dermed er han ifølge lokale guider den tungeste mand, der nogensinde har nået toppen af det 5.895 m høje bjerg.

Døden nær
Amin Jensen gennemførte turen sammen med sin gode ven og filmfotograf Cemal Bajrami. Og turen var ikke helt uden dramatik. Cemal Bajrami var tæt på at miste livet kort efter at være nået toppen.

"Jeg har aldrig tidligere presset mig selv så hårdt, som jeg gjorde på denne tur. Det tog mig mere end tre uger at komme ovenpå igen" siger Amin Jensen.

Efter af have besejret Kilimanjaro føler Amin Jensen sig godt rustet til sin næste store udfordring - sommerens tur til Paris med Team Rynkeby.

Book Amin Jensen til dit næste foredrag

Der vil under foredraget blive vist filmklip fra den spændende tur - se noget af det her...


© Copyright 2022 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk