Monique som mentorcoach

I DE UNGE MØDRES DRØM

Onsdag 9. marts 2011 kl: 12:46

Fra den 2 marts og 12 uger frem, kan du hver onsdag kl. 20.00 på Kanal 4, opleve Monique i "De unge mødres drøm", hvor hun er mentorcoach for Line Cecilie på 19 år, hvis store drøm er, at blive sanger.

Måske har du allerede fulgt Line Cecilie i "De unge mødre", hvor hun bliver mor til lille Lucas der i dag er 2 år. Selvom Line Cecilie elsker mor rollen, har hun ikke opgivet drømmen om, at komme til at leve af at synge. Det er en svær balance, at få alt til at gå op i en højere enhed. Har Line Cecilie det der skal til, for at få indfriet sin drøm ?

Følg med og se hvad der sker af spændende ting og hvilke udfordringer Line Cecilie skal igennem, for at få opfyldt sin store drøm, om at stå på en scene og spille sine egne sange og hvem ved, måske få en pladekontrakt ??

Historien om den danske sangerinde Monique er et vaske-ægte eventyr. Hun blev som ganske ung opdaget på rigtig Hollywoodmaner og har siden beriget den danske og internationale musikscene med sin unikke stemme, stærke sange, inderlighed og uforglemmelige performances.

Læs meget mere om Monique og book hende evt. til dit næste arragement.


© Copyright 2024 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.





NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk