Martin & Ketil er igen superaktuelle

BØRNESHOW

Tirsdag 19. juli 2011 kl: 11:37

Udover genudsendelser på TV2 og nye programmer på vej har duo'en nu også bevæget sig ind i den klassiske verden - programmerne sendes sommeren over på DR / P2

Det sker stadig ofte, at de bliver stoppet af hvinende teenagere, når de går på gaden. En hel generation kan huske dem fra børneprogrammerne 'Naturpatruljen' på DR1, og specielt 'Gæt en lort' og sangen 'Doktor Pjuskebusk... Martin og Ketil' vækker genklang hos mange.

Omdrejningspunktet har altid været natur, musik og videnskab set med barneøjne.

Men længe har lysten til at formidle musik, filosofiske emner og videnskab for voksne trængt sig på. Derfor var Martin Keller og Ketil Teisen også henrykte, da DR takkede ja til musikserien 'Martin og Ketil går klassisk'.

Du kan også booke Martin & Ketil til specielle projekter. Fx har Holstebro Turistbureau fået Martin og Ketil til at formidle Deres nye kanoprojekt, der formidler kultur og natur til bl.a. kanosejlere på Storå på en ny og spændende måde.

Ønsker du at booke Martin & Ketil til dit næste arrangement, så kontakt os på tlf. 7020 3648. Eller læs lidt mere om dem her


© Copyright 2024 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk