Basim I DINE HÆNDER

NY SINGLE FRA BASIM

Mandag 14. maj 2012 kl: 14:34

Selvom Basim kun nåede en fjerdeplads i X Factor, så er han sandsynligvis den deltager i programmet, som indtil nu har fået den største karriere ud af at være med i Danmarks største underholdningsprogram.

Da Basim for fem år siden stillede op til audition i X Factor, var der ingen der regnede den 15-årige knægt fra Høje Gladsaxe for meget andet end en usikker teenager. Siden har han givet mere end 300 koncerter, udgivet to albums og er på vej med et tredje af slagsen.

Basims nye single, I DINE HÆNDER, har været længe undervejs og er en af de sange, som betyder rigtig meget for Basim selv.

Sangen handler nemlig om det, der er vigtigst for Basim - nemlig familien. Basim siger: I DINE HÆNDER handler om at indse alle de gode ting, ens familie og forældre har gjort for én igennem livet - noget, som virkelig er gået op for mig de sidste par år. Sangen handler om kærlighed til de personer i ens liv, der hver dag støtter og hjælper én."

I DINE HÆNDER har Basim skrevet sammen med Søren Mikkelsen og Moh Denebi i Medley studiet på Vesterbro i København, og han håber, at hans fans kan mærke alle de følelser og kærlighed, han har lagt i sangen, og ikke mindst at lytteren vil kunne forholde sig til budskabet.

"Det har været en fantastisk proces at have god tid til at arbejde i studiet", siger Basim, der til sommer fylder 20 år, og stadig har kalenderen pakket med koncerter.

I DINE HÆNDER er forløberen til Basims længe ventede tredje album, som ligger klar senere på året.

Basim er klar til at vise en mere moden side af sig selv, og det nye materiale, der er arbejdet på, er lavet i tæt samarbejde med nogle af de dygtigste musikere og producere fra bl.a. Danmark og Sverige.

I DINE HÆNDER udkommer mandag den 14. maj.

Du kan booke Basim til sommerens koncerter. Kontakt os på tlf. 7020 3648 eller læs mere...


© Copyright 2024 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.





NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk