Nye shows fra Lotte Heise

FRA DEN ALTID POPULÆRE FOREDRAGSHOLDER

Mandag 25. februar 2013 kl: 17:28

Lotte Heise er kendt for sine meninger, og for at komme ud med dem. Lotte Heise har med sine fantastiske udstråling, selvsikkerhed og levende kropssprog i årevis rejst det ganske land rundt med sine talkshows og nu er hun aktuel med 2 nye shows.

Hvor fanden er konsekvensen gået hen?

Hvor gik konsekvensen hen da den gik ud?
Siden 68´oprøret har ordet konsekvens lidt en mere og mere kummerlig tilværelse i Dronningeriget Danmark! De fleste skoleelever - og ikke kun dem der kommer fra en problematisk baggrund - larmer som det passer dem og afleverer kun deres opgaver når de liiige gider. Hvis de da ikke bare kopieret dem direkte fra Wikipedia og tror at fem er lige.
De voksne mobber og smider deres affald som det passer dem og antallet af mennesker der har fået lavet et køkken med regning kan vist tælles på et par hænder!

Med glimt i øjet og humor i hånden tager Lotte Heise Vi Danskere under kærlig, men bestemt behandling.

- Hvorfor er det liiige, at det er ok. at smide sit gamle lort på en affaldsplads?
- Hvorfor får drenge og piger på 14-16 år i hoved og røv - uden at skulle noget som helst?
- Hvorfor skal alle være venner med deres børn i stedet for at være forældre?
- Hvorfor er det så farligt, at sige at der rent faktisk ER forskel på folk?
- Hvorfor mener mange at småhæleri og sort arbejde er helt i orden?
- Hvem har fået banket ind i piger på 15-16 år at det er helt ok. med plastikoperationer?
- Hvorfor er "bremsespor" for 13-årige drenge bedre i underbukser til 300 kr.?

Dette og meget mere - som f.eks. hvorfor de fleste går mere op i "ret til" i stedet for "pligt til - kommer Lotte ind på i 75 hæsblæsende minutter, hvor publikum både får grinet til tårerne sprøjter, ondt i moralen og formodentligt går hjem med en fornemmelse af at: ".nu skal der handles og ikke snakkes!".


Syg, sygere - sygehus!

Det danske sundhedsvæsen står overfor store udfordringer de næste år!
Antallet af mennesker der bliver gamle stiger og på nuværende tidspunkt er der over 600 mennesker der er over 100 år gamle! På sygehusene føler personalet sig konstant presset og motivationen er mange steder svær at få øje på! Lotte Heise tager pulsen på personale, ledelse - og arbejdsgange som i mange tilfælde er fuldstændig blottet for sund fornuft.

- Hvorfor taler kvindelige sygeplejersker og Sosu´er altid som om patienten er enten døv, døende eller debil?
- Hvorfor har mandlige læger alt for ofte travlt med at være über specifikke - i stedet for at tale MED patienten, så det er til forstå hvad der bliver sagt?
- Hvis man ikke har aktive pårørende når man er indlagt, kan man være næsten sikker på at der går et eller andet galt - eller i bedste fald at patienten ikke fatter halvdelen af det der tales om!
- Når man ligger ned iført alt for stort tøj, med sokker der konstant falder af har man ikke den bedste udgangsposition for at virke tjekket eller som om man har en hjerne, selvom man måske faktisk er tidligere overlæge!
- Hvis man er et menneske som ikke har haft sin gang på "De bonede Gulve", kan man være næsten 100 % sikker på at personalet tager en lidt afslappet, fordi de regner med at det er ret usandsynligt at patienten før oprør!
- Og hvorfor skal maden enten smage af pap i forskellige farver eller være svær at spise når man sidder i en seng?

Dette og meget, meget mere, som f.eks. konstant fokus på afføring i stedet for kost, tager Lotte under barsk, men kærlig behandling og hele tiden med plads til at få rørt lattermusklerne og give den sunde fornuft en ordentlig chance!


© Copyright 2024 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.





NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk