Fede Finn & Funny Boyz

FED FORNEMMELSE - NY CD PÅ GADEN 6. MAJ

Lørdag 20. april 2013 kl: 13:41

Fede Finn & Funny Boyz - FED FORNEMMELSE Jubilæums-album, indlagt gratis billet til Cirkus Arena, med 14 nye sange som udkommer mandag den 6. maj 2013.

Velkommen ombord i vores 10. album. Vi synes, det er det bedste produkt Fede Finn & Funny Boyz, til dato, har præsteret. Det lyder stort, at sige det er vores "Sct. Pepper", men vi har gennem næsten 50 år knoklet for at blive bedre og bedre og på at komme i øjenhøjde med kollegaer i underholdningsbranchen, der konstant leverer overraskende gode skiver. Men lad os nøjes med at kalde CD'en, "Fed Fornemmelse" for vores "musikalske testamente".
Da vi nu er færdig med dette 10. album, og efter vi i snart 50 år har kastet den en plade, CD eller DVD på gaden, er vi nået til den erkendelse, at det ikke er Rasmus Seebach, Kim Larsen, Lucas Graham eller Volbeat vi skal "konkurrere" med. Næ' venner, vi er oppe mod de helt store navne som f.eks. Makrelguf og Duracell Batterier. I dagens Danmark er det supermarkederne, som sætter dagordenen, og sælgerne på vores "Fed Fornemmelse" produkt, skal kæmpe om de "rigtige" pladser i supermarkederne.
Vi har dog en ekstra triumf i ærmet, når vi udsender dette 10. jubilæums-album. Når vores trofaste fans har investeret i "Fed Fornemmelse", glider der lige en GRATIS Cirkus Arena billet ud af booklet'en.
Alt skal stå i eventyrets tegn, så vi ønsker alle en god fordøjelse med 14 nye sange med sjove og finurlige tekster. Vi håber, I får det lige som os, altså en "Fed Fornemmelse".


© Copyright 2022 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk