NKMusic er nomineret til flot pris!

MØDE & EVENT AWARD 2016

Torsdag 11. februar 2016 kl: 14:25

NKMusic er nomineret til en pris for "Årets bedste foredragsbureau" i forbindelse med en stor og professionel fagmesse, der finder sted i Forum den 2. og 3. marts.

I bedste Hollywood stil kårer møde- og eventbranchen Danmarks bedste udøvere inden for i alt 8 kategorier, som alle handler om at være nytænkende og yde noget særligt i forbindelse med afholdelse af professionelle møder og konferencer.

Vi kan nu bryste os af, at NKMusic fra vores del af landet er nomineret til en award for "Årets bedste foredragsbureau". Prisuddelingen finder sted i forbindelse med den årlige fagmesse i Forum i København med godt 300 udstillere og flere end 2.000 gæstende mødeplanlæggere over to dage i starten af marts. Messen er den største tilbagevendende mødefagmesse i Skandinavien.

"Vi er glade for at kunne offentliggøre, at NKMusic er nomineret, som en blandt kun 5, til at dyste om at blive "Årets bedste foredragsbureau". Nomineringen er en stor anerkendelse. Vi glæder os til at se, om NKMusic løber med sejren den 2. marts ved prisuddelingen på Møde & Eventmessen 2016" siger direktør Christian Guldager fra Kursuslex, der står bag både fagmessen og prisuddelingen.

Tv-værten Sisse Fisker uddeler de i alt 8 awards i kategorierne: Årets møde- & eventsted - Bedste mødekoncept; Årets møde- & eventsted - Bedste service; Årets møde- & eventsted - Bedste lokaler; Årets møde- & eventsted -Bedste madkoncept; Årets bedste foredragsbureau; Årets bedste cateringleverandør; Årets bedste eventbureau samt Årets bedste teambuildingleverandør. De 8 vindere udvælges af en professionel fagjury bestående af 8 jurymedlemmer, som alle har mangeårigt branchekendskab.
Foto: Tv-vært Sisse Fisker overrækker priser ved årets award uddeling den 2. marts på Møde & Eventmessen i Forum


© Copyright 2024 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk