Successen fortsætter for den unge sanger

BASIM RYKKER I JAPAN

Søndag 13. marts 2016 kl: 15:36

Basim

Danskerne lærte første gang Basim at kende i X Factor 2008 - i en alder af bare 15 år. Siden har han udgivet flere succesfulde albums og singler, ligesom han også sikrede Danmark en flot 9. plads i Eurovision-finalen i 2014.

Nu er han gået nummer ét i Japan! Han har nemlig skrevet to sange på gruppen Generations album, 'Speedster', der allerede har solgt mere end 70.000 eksemplarer.
"Jeg er vildt glad for at have to sange med på et album, der allerede på første uge er gået nummer ét på et af verdens største musikmarkeder", siger Basim til dr.dk.

Basim har været med til at skrive sangene 'Gimme!' og '... for you' på albummet, der har solgt to en halv gange så mange eksemplarer som nummer to på album-hitlisten.
"Et album, der sælger mere end 70.000 eksemplarer på første uge, er bestemt ikke noget, man ser i musikbranchen hver dag, som den er lige i øjeblikket", uddyber Basim, der lige nu er i Los Angeles, USA, hvor han arbejder på ny musik til sig selv.

Basim er tilbage i Danmark igen i april måned og fremefter - første nye single forventes at udkomme omkring 1. juni 2016


© Copyright 2019 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk