Clerici Band

60'er musik Danseorkestre

Her finder du italiensk, latin og alsidig festmusik, der kan være med til at gøre jeres firmafest, reception, selskab, fødselsdag eller bryllup til en festlig og mindeværdig begivenhed.

Skal jeres fest være med Eros Ramazzotti, Dean Martin, Santana, Volare, Gypsy Kings, bossa, samba, disco og rock 'n' roll har du fundet musikken til festen.

Jeg spiller til alle arrangementer, både solo og sammen med mine forskellige dygtige musikere, og jeg er altid til at tale med angående den musikalske planlægning af jeres fest.

Ciao - Arrivederci!

Til receptioner, dinnermusik eller lign.

Walter Clerici leverer afdæmpet musik med sin Django Reinhardt guitar (fransk/italiensk jazz guitar) akkompagneret af sit eget enmands "husorkester".

Evergreens, latinske melodier og 30'er swing standards.

Fællessange er velkomne.
Oplys venligst titler eller noder i god tid.

Om Walter Clerici:

Walter Clerici, født i Milano og bosat i København, startede med at synge og spille guitar som 14-årig.

Walters første forbilleder var Santana, Eric Clapton, Jimi Hendrix og Django Reinhardt, og igennem tiden har han spillet næsten alle stilarter i musikkens verden.

I de sidste 15 år har Walter Clerici specialiseret sig i italiensk og latin-pop på professionelt niveau.

Walter Clerici optræder med mange professionelle musikere. Han akkompagnerer lejlighedsvis Dario Campeotto og Robertino med sin kvartet, og er freelance musiker i forskellige sammenhænge.

Walter Clerici har været med til at arrangere "Django Reinhardt Legacy Concert" under Copenhagen Jazz Festival 2004, og han er leder af de jam-sessions i jazzforeningen "Hot Club Copenhagen".

Walter Clerici har underholdt med sit band i Parken for Melodi Grand Prix 2001 "After Party" og bl.a. spillet flere gange for Danmarks Radio og Københavns Politi.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Clerici Band er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Clerici Band

For booking af Clerici Band ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret